Tuesday, February 2, 2010

Saya Beli Kereta MyVi

Bangun dari tido td, tiba2 kepala otak saya ni berpusing..."apa yg saya mimpi semalam eh?? " bermonolog sendiri, puas saya memerah otak nih nk carik balik ape la yg saya mimpikan semalam....jam menunjukkan 6.40 am dh, aisshhh lewat dh ni subuh ...nti xpasal2 jd gajah subuhku..ehek...

selesai je solat, saya termenung lagi..ape yg saya mimpikan semalam ye sampai mcm ni sekali penangannyer.....mimpi buruk ke mimpi best saya pon blurrr~~~... cari punyer cari time bfast baru igt...saya mimpi semalam saya beli kete wooo....my Vi kaler kuning siap, padahal saya berangan nk myvi putih @ hitam...patot pon bukan main ssh lagik nk remind balik, segala urat dlm otak ni saya kerah...time mkn jgk yg nk igt balik...perot ni lapar nmpknyer...awat xhabaq..ehe ade ke patot ckp ngn perot...ish3..

Haa mcm kete myvi kt bawah ni.....cantik kn....bila la saya boleh beli kereta sendiri nih, 2011, 2012, 2013???.... dpt hantaran kawin kete myvi sebijik pon ok jgk neh... ehek MySpace




p/s: tp kalau ade org kasik kete ni, saya tak mau bawak...malu....pink auuuu nyerrr....


dh2 jgn berangan lagik, pergi buat kerja pulak..k MySpace



8 comments:

ezzati said...

comel auwwww myvi tu :p

balqisuzma said...

ezzati > zati awak memang addicted pink eyh?? comey kete tu tp kite malu...nti semua tgk...haha

«♪Ruff♪» said...

uiks...cantek tuh...

ku pun minat MYVI tp the red color la hehehe

suria_reaL said...

pink pn pink la...asl org bg...myvi tuh...sy terima dgn redha...nti dpt duit sy p cat baru..haha

balqisuzma said...

«♪Ruff♪» >

ehe memang canteq myvi neh...design die nmpk smart je...ade jgk tingin kaler merah tp xsesuai utk saya yg lembut neh ;p hahaha pasan...

balqisuzma said...

surie >

hang nk kaler ape ? meh cek nk kasik...jeng2...
.
.
.
.

yg mainan dh r, ehek ;p

suria_reaL said...

yg menan ank buah kite tlong beli kt kite...

klu nk bg, bg yg betul2...klu awk bg mmg awk kawan seeeeeeeeejatiiii sy la...hahahaha

balqisuzma said...

surie > ehek..boleh kiter kasik kt awk tapi kiter pon xdpt2 lagi neh gmana....??

sementara nih kite bg yg menan dulu r leh kn ..smart gop ;)

Related Posts with Thumbnails

kekuatan cinta

kekuatan cinta